Випуск 1995 року

Фізико-математичний факультет

ПІП Адреса Примітка
Гончарук Андрій Леонідович смт.Тиврів Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з математики».
Івченко Наталія Миколаївна с.Краснянка
Качуровська Лідія Олександрівна с.Красне
Княгніцька Людмила Сергіївна Жмеринський р-н. с.Могилівка Золота медаль
Коваль Ірина Григорівна с.Шершні Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: математики та німецької мови».
Краєвський Олександр Миколайович смт.Тиврів Срібна медаль
Мальцева Мирослава Едуардівна смт.Сутиски
Міхаліна Оксана Анатоліївна смт.Тиврів
Назаренко Дмитро Анатолійович м.Гнівань Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з фізичної культури»
Познякова Ольга Володимирівна с.Краснянка
Савчук Тетяна Григорівна смт.Сутиски Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з математики».
Сологуб Олександр Григорович м.Гнівань Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з фізичної культури».
Тамтура Леонід Анатолійович смт.Сутиски Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з математики».
Ткачук Валерій Вікторович смт.Тиврів Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з математики, фізики,фізичної культури».
Товкань Олена Василівна м.Гнівань Срібна медаль
Хіхловський Євгеній Вадимович смт.Тиврів Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з основ інформатики та програмування».
Хлинова Світлана Вікторівна смт.Сутиски Срібна медаль
Шутов Ігор Миколайович м.Гнівань Золота медаль

Філологічний факультет

ПІП Адреса Примітка
Бачуріна Олена Георгіївна смт.Тиврів
Бережнюк Олександр Дмитрович с.Кальнишівка
Бойко Вадим Борисович смт.Тиврів Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з географії».
Булаєнко Тетяна Анатоліївна с.Кальнишівка
Вознюк Наталія Михайлівна смт.Тиврів Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з української мови та літератури».
Гавриш Костянтин Костянтинович смт.Тиврів Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з фізичної культури».
Гончарук Олег Миколайович смт.Тиврів Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з фізичної культури».
Діденко Світлана Миколаївна смт.Тиврів Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з біології».
Дідусенко Наталія Миколаївна м. Вінниця Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з світової літератури».
Зеленецька Зоряна Костянтинівна м.Гнівань Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з світової літератури».
Качуринська Людмила Леонідівна с.Черемошне
Лемещак Галина Василівна Погребищенський р н. с. Свитинці Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з української мови та літератури».
Ліпська Наталія Анатоліївна смт.Тиврів
Самуляк Олена Станіславівна с. Бушинка
Слічна Олена Гнатівна смт.Тиврів Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з української мови та літератури, зарубіжної літератури».
Троянчук Віталій Віталійович с.Черемошне
Троянчук Ліля Віталіївна с.Черемошне
Шарафутдінова Зіта Тагірівна м.Гнівань Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з української мови та літератури, світової літератури».

Художньо-культурний факультет

ПІП Адреса Примітка
Бартос Наталія Миколаївна смт.Тиврів
Дорош Наталія Андріївна с.Онитківці
Заболотний Павло Леонідович с.Тростянець Похвальна грамота за особливі успіхи вивченні окремих предметів: з ДПЮ,фізичної культури,спец. курсу(образотворче мистецтво)
Захарчук Дмитро Володимирович смт.Сутиски Похвальна грамота за особливі успіхи вивченні окремих предметів: ДПЮ,фізичної культури,української. літератури.
Космина Леся Василівна м.Гнівань
Криворучко Катерина Валеріївна с.Пилява Золота медаль
Леонов Юрій Миколайович с. Василівка Похвальна грамота «За особливі успіхи вивченні окремих предметів: з ДПЮ,фізичної культури,української літератури».
Мартинюк Оксана Володимирівна с. Михалівка
Островерх Ольга Миколаївна с.Уяринці
Цимбалюк Алла Миколаївна с.Пилява Похвальна грамота «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів: з української мови та л-ри,культури та мистецтва».
Ярова Галина Леонідівна смт.Сутиски